Spreekbeurt kinderen

Moet jij binnenkort je spreekbeurt houden voor alle kinderen uit jouw klas? Maar weet je nog niet precies waarover jij je spreekbeurt wilt houden? Kijk dan eens op de website van kinderinternet de Surfsleutel! Bij ons kun je uitgebreide en goede informatie over heel veel verschillende onderwerpen vinden.

Spreekbeurt voor kinderen uit je klas: waar vind je betrouwbare informatie?

Wist je dat je niet alle informatie van elke website zomaar kunt gebruiken? Het is belangrijk eerst te kijken of de informatie die een website geeft wel betrouwbaar is. Maar hoe weet je dat precies? Soms is het heel lastig dat te ontdekken. Moet jij binnenkort je spreekbeurt houden voor alle kinderen uit jouw klas? Dan is het wel slim om alleen goede informatie te gebruiken. De informatie die je op de Surfsleutel is allemaal gecontroleerd en dus echt waar. Daarom kun je deze informatie gebruiken voor de spreekbeurt die jij gaat houden voor de kinderen uit jouw klas. De Surfsleutel heeft informatie over verschillende onderwerpen:

  • Dieren (zowel tamme als wilde dieren);
  • Gezondheid (bijvoorbeeld over het menselijk lichaam);
  • Beroepen (van bakker tot advocaat).

Stel op de website ook even je leeftijd in, zodat je de juiste informatie voor kinderen van jouw leeftijd te zien krijgt. Bekijk de website van de Surfsleutel eens samen met je ouders of je meester of juf, dan heb je zo een leuk onderwerp voor jouw spreekbeurt gevonden!


Meer informatie:

Spelletjes kinderen | Vermenigvuldigen oefenen | Dieren kleurplaten