Spelletjes kinderen

Ben jij op zoek naar leuke online spelletjes voor kinderen? Kijk dan eens op de website van kinderinternet de Surfsleutel. Hier kun je allerlei leuke spelletjes online spelen, veiliger en specifiek uitgezocht voor kinderen van jouw leeftijd! Dat is natuurlijk hartstikke leuk om thuis te doen! Wil je naast spelen ook nog iets leren? Bij de Surfsleutel kun je ook verschillende oefeningen maken op het gebied van rekenen, lezen en taal en over andere vakken die je op school krijgt.

Leuke online spelletjes voor kinderen van verschillende leeftijden

Bij de Surfsleutel kun je online verschillende leuke spelletjes doen, want wij hebben heel veel verschillende spelletjes voor kinderen van alle leeftijden. Als je je leeftijd op onze site aangeeft, dan zoeken wij leuke online spelletjes die leuk zijn voor kinderen van jouw leeftijd. Maar niet alleen voor spelletjes kun je bij de Surfsleutel terecht. Je kunt ook:

  • Kleurplaten kleuren;
  • Knutselen;
  • Filmpjes kijken;
  • Muziek luisteren;
  • Leuke recepten opzoeken;
  • Leren (bijvoorbeeld voor aardrijkskunde, geschiedenis, techniek, verkeer, lezen, rekenen en taal).

Samen met je ouders en je meester of juf kun je uitkiezen welke oefeningen en spelletjes geschikt zijn voor kinderen van jouw leeftijd. Spelletjes en oefeningen die passen bij jouw niveau zijn natuurlijk extra leuk en uitdagend. Surf je op de Surfsleutel, dan hoef jij je dus niet te vervelen!

Veiligheid

Je zult vast wel eens iets gehoord hebben over veiligheid op het internet. Niet elke website is te vertrouwen! Het is dan ook belangrijk dat je probeert onveilige websites niet te bezoeken. Vragen jij en je ouders jullie af of de website van de Surfsleutel wel veilig is? De Surfsleutel is speciaal ontwikkeld als een veiligere en kindvriendelijke speelplaats op het internet. Je kunt hier dus altijd leuke spelletjes doen, knutselen en leren zonder dat je wordt lastiggevallen met vervelende dingen. Dat is wel zo fijn! Bezoek onze website dan ook zonder zorgen en zoek de spelletjes en oefeningen uit die jij leuk vindt!


Meer informatie:

Knutselwerkjes | Hoofdrekenen oefenen | Veilig internet kinderen