Dieren kleurplaten

Ben jij op zoek naar leuke dieren kleurplaten? Die kun je op de website van kinderinternet de Surfsleutel vinden! Op onze website, speciaal voor kinderen, kun jij verschillende spelletjes doen en knutselwerkjes maken. Wij hebben dan ook veel verschillende kleurplaten die je gemakkelijk kunt downloaden en uitprinten. Maar je kunt bij ons zelfs oefenen met rekenen, taal en lezen. En dat allemaal via de computer!

Veel leuke kleurplaten bij Kinderinternet de Surfsleutel, zoals dieren kleurplaten

Wil jij graag jouw favoriete dier inkleuren? Bij de Surfsleutel kun je verschillende leuke dieren kleurplaten vinden:

  • Kleurplaten van boerderijdieren, zoals koeien en schapen;
  • Kleurplaten van wilde dieren, zoals leeuwen en olifanten;
  • Kleurplaten van huisdieren, zoals katten en honden;
  • Kleurplaten van waterdieren, zoals vissen en haaien.

Deze kleurplaten kun je downloaden van onze site. Als je ze daarna uitprint, kun je gemakkelijk thuis met jouw eigen kleurpotloden of stiften een prachtige tekening maken! En wil je liever kleurplaten uitprinten van iets anders dan dieren? Bij de Surfsleutel kun je ook kiezen voor verschillende thema’s, zoals Kerstmis, winter, carnaval en liefde. Met de kleurplaten van de Surfsleutel hoef jij je nooit te vervelen!

Spelen en leren

Bij de Surfsleutel kun je niet alleen kleurplaten kleuren, je kunt ook verschillende spelletjes doen en je kunt aan de hand van verschillende oefeningen oefenen met rekenen, taal en lezen. Wij bieden een kindvriendelijke en veiligere internetomgeving, zodat jij ongestoord verschillende spelletjes kunt spelen en kunt leren. Bezoek onze website en probeer alle spelletjes eens uit! En stel ook even jouw leeftijd in op de website!


Meer informatie:

Veilig internet kinderen | Knutselwerkjes | Hoofdrekenen oefenen