Geschiedenis oefenen

Wil jij geschiedenis graag oefenen op het internet? Neem dan eens een kijkje op de website van kinderinternet de Surfsleutel! Bij ons kun je lezen over veel verschillende onderwerpen. Maar wij hebben ook verschillende goede websites voor je op een rijtje gezet, die je kunt bezoeken om meer te lezen over verschillende onderwerpen uit de geschiedenis.

Verschillende onderwerpen uit de geschiedenis oefenen

Waar zijn jullie op school mee bezig bij geschiedenis? Op school krijg je waarschijnlijk informatie verteld van je meester of juf over verschillende onderwerpen. Is er een onderwerp dat je heel erg interessant vindt? Of wil je meer informatie over één van de onderwerpen? Dan kun je bij de Surfsleutel eens kijken of het onderwerp van jouw keuze hier wat uitgebreider wordt verteld. Zo kun je bij ons oefenen met geschiedenis, bijvoorbeeld over:

  • Archeologie (zoals over de middeleeuwen, steentijd, bronstijd en ijzertijd);
  • Perioden (zoals over de tijd waarin dinosaurussen, farao’s en Romeinen leefden);
  • Mens, dier en landen (zoals over verschillende gebeurtenissen uit de geschiedenis van Nederland).

Ontspanning

Heb je genoeg geleerd en ben je klaar met oefenen met geschiedenis? Dan is het natuurlijk ook lekker om eventjes te ontspannen. Bij de Surfsleutel kun je dan ook verschillende leuke spelletjes doen! In onze kindvriendelijke en veiligere internetomgeving hoef je je geen zorgen te maken over vervelende dingen. Wij zorgen ervoor dat jij ongestoord kunt leren en spelen! Geef op onze website even aan hoe oud je bent, dan krijg je de oefeningen en spelletjes te zien die geschikt zijn voor jouw leeftijd.


Meer informatie:

Gratis kleurplaten | Spreekbeurt kinderen | Internet voor kinderen